Ázsiai karanténkonyha: Black Pepper Chicken Curry
Ha még nem volt elég a curry világából, akkor most elhoztunk nektek egy ínycsiklandó csirkehúsos változatot! A különleges fűszerezés garantálja, hogy ez az étel igazán egyedi élményt nyújt.
Ha még nem volt elég a curry világából, akkor most elhoztunk nektek egy ínycsiklandó csirkehúsos változatot! A különleges fűszerezés garantálja, hogy ez az étel igazán egyedi élményt nyújt.
Az ázsiai receptek sorát most Thaiföld No.1 tésztájával folytatjuk. Ez a nemzeti étel könnyen elkészíthető, és a végeredmény egyszerűen lenyűgöző. Csak fogj egy serpenyőt, forrósítsd fel az olajat, a többit pedig mi mutatjuk. Kattints ide!
A sok főétel után következzen egy leves, egyenesen Vietnámból! A vietnámi konyha híres ínycsiklandó pho leveséről, és mi most a csirkés változatot választottuk. Szezon idején mindenképp próbáld ki!
Most egy igazi immunerősítő étellel ismerkedhetünk meg. Gondoltad volna, hogy a zöldbabhoz a kókusz is illik? Ráadásul nem csak egészéges, hanem kimondottan ízletes is! Próbáld ki te is ezt a különleges receptet!
Rendhagyó módon most két klasszikus Srí Lanka-i étel receptjével készültünk. Extra “fűszerezésként” a Jetwing Hotels egyik séfje a tengerparton mutatja be nektek az elkészítésüket. Mi már megéheztünk – és te?
A gasztroblogsorozatot most egy egytálétellel folytatjuk. Ez a fogás gyorsan és könnyedén elkészíthető, ráadásul nagyon finom. Rizs, tojás, karamellizált hagyma és friss és őrölt fűszerek keverednek benne, így igazi ízorgiát kínál – tökéletes választás!
Hogyan néz ki egy igazi helyi ebéd Srí Lankán? Mi kerül az étkezőasztalra? A ház körüli munka elvégzése után végre megérkezik a jól megérdemelt étkezés: Bárány Róbert legújabb kalandjai Srí Lankán.
A következő ázsiai étel, amit bemutatunk nektek, nem más, mint a halfasírt. Srí Lankán előételként fogyasztják, de körettel tálalva akár főételként is remek választás. Gyorsan elkészíthető, igazi vendégváró fogás.
A blogsorozatot egy nagyon egyszerű, viszont népszerű étellel folytatjuk. Indiában a főétkezések során szinte minden alkalommal valamilyen formában megtalálható az étkezőasztalon. Hogy ennek mi lehet az oka?
Egy izgalmas új blogsorozatot indítunk! Ha szeretsz főzni, és már unod a konzervételeket, a paprikás krumplit és a darás tésztát, és szívesen kipróbálnál valami újat, tarts velünk! Hétről hétre friss receptekkel várunk.